Wandel Bootcamp Clinic 

 niveau ⭐️ 


 Hou je van wandelen in de buitenlucht en wil je tijdens het wandelen aan je hele lichaam werken? 
 
Op 26 mei aanstaande start All Fit Bootcamp met een achtweekse wandel bootcamp clinic. 
De trainingen worden gegeven op woensdagavond van 19:00 uur tot 20:00 uur in het Julianapark in Hoorn (start vanaf de parkeerplaats “Nieuwe Wal”). 
 
De wandel bootcamp trainingen bestaan uit sportief wandelen in plaats van hardlopen bij de andere bootcamp workouts. Tijdens de wandel bootcamp wordt er in verschillende tempo’s gewandeld, afgewisseld met power walking. In de (actieve) pauzes worden spierversterkende oefeningen aangeboden waarbij zoveel mogelijk verschillende spiergroepen worden aangesproken. De trainer geeft per oefening diverse niveau mogelijkheden aan om zo aan ieders trainingsbehoefte te voldoen. Hierdoor werk je effectief aan fitheid, conditie en versterking van spierkracht. 
 
De trainingen vinden buiten plaats. Er wordt geen gebruik gemaakt van fitnessapparatuur maar van wat de natuur en de omgeving te bieden hebben.
Na de training zal je een energiek gevoel ervaren en bovendien zorgt trainen in groepsverband voor extra motivatie en doorzettingsvermogen. 
 
Deze trainingen zijn geschikt voor iedereen die van (stevig) wandelen in de buitenlucht houdt, ongeacht leeftijd en trainingsniveau. 
 
Kortom, wil jij na de afgelopen lockdown periode sportief en fit starten en spreekt deze clinic jou aan? Neem dan contact op via onderstaande link.  

Back in shape Clinic 

 gecombineerd niveau ⭐️⭐️ en ⭐️⭐️⭐️

 
Weinig energie, niet lekker in je vel en heb je net iets teveel stilgezeten tijdens de winter/feestmaanden?
Met het back in shape programma helpen wij jou om jouw persoonlijk doel te bereiken.

Het Back in shape programma bestaat uit een 8 weeks programma waarbij je deelneemt aan de wekelijkse small group trainingen (max 6 deelnemers) op dinsdagavond om 19:30 uur, locatie de Huesmolen in Hoorn,  en waarbij je een online programma volgt met een gevarieerd voedingsschema.

Tijdens de trainingen trainen we veelal op hoge intensiteit gevolgd door korte rustpauzes. De welbekende High Intensity Interval Training (HIIT). Je traint jouw lichaam om snel energie vrij te maken en doordat je jouw hartslag zo intensief prikkelt met pieken en dalen krijgt jouw conditie een mega boost. De trainingen bestaan uit een full body training om zo te werken aan jouw fitheid en shape. 
Daarnaast kan jij deze acht weken onbeperkt deelnemen aan de reguliere bootcamptrainingen. 
 
Voor het online voedingsprogramma krijg je een persoonlijke online inlogcode. Het programma

is geschikt voor alle type 'dieten’. Je kan als deelnemer zelf jouw dagmenu samenstellen aan de hand van de gegeven opties.
 
Achteraf evalueren we het acht weekse back in shape programma en jouw behaalde resultaten.
 
De startdatum volgt nog.

De kosten voor dit programma bedragen 140,00 euro per deelnemer. 


Spreekt deze clinic jou aan? Wacht dan niet langer en zet dit nieuwe jaar de stap naar een fittere versie van jezelf!  
Neem contact op via onderstaande link.