Wat is All Fit Bootcamp

All Fit Bootcamp is een gezellige intensieve training in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren trainer waarbij conditie- en krachtoefeningen worden gecombineerd. Hierdoor wordt er effectief gewerkt aan fitheid, een betere conditie, versterking van spierkracht, een strakker lichaam, vetverbranding en je ervaart een energiek gevoel.
 
 De bootcamptrainingen bestaan uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Door onder andere het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, bankjes, traptreden, hekwerken en andere objecten die zich in de buitenlucht bevinden, wordt de omgeving waarin de training plaatsvindt volledig benut. Daarnaast zorgt de trainer er geregeld voor dat er tijdens de bootcamptraining materialen beschikbaar zijn zoals touwen, zandzakken, dumbels en kettebels. Hierdoor heeft elke training een andere uitdagende invulling.
 
 All Fit Bootcamp is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd en/of het fitheidsniveau. De trainer kan voor elke oefening variaties bedenken waardoor een ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Het is voor All Fit Bootcamp van groot belang dat de deelnemers plezier ervaren tijdens de trainingen. 
 In groepsverband en/of onder begeleiding sporten is gezellig, geeft stimulans en extra motivatie om net die ene stap verder te zetten.
 
 Kortom, All Fit Bootcamp is allround en de basis voor een ideale work-out met gegarandeerd resultaat!

Bootcamp Hoorn

Trainer Alvin

Onder de leiding van trainer Alvin zul je worden voorzien van een afwisselende en uitdagende bootcamp les. 
 Al van jongs af aan is Alvin een gepassioneerd sporter en is hij fanatiek bezig met het beoefenen van sporten als voetbal, hardlopen, kickboksen en fitness. Ook binnen zijn werkgebied is sport een belangrijk element. 
 Sinds oktober 2005 is Alvin werkzaam bij Defensie. Hij is begonnen bij de infanterie van de Koninklijke Landmacht. Bij de infanterie wordt er zowel fysiek als mentaal veel van iemand gevraagd. De infanterie heeft hem veel geleerd over doorzettingsvermogen, discipline, verantwoordelijkheid en kameraadschap. Tijdens zijn loopbaan kwam hij veelvuldig in aanraking met het “buiten sporten”, wat hem erg aansprak.
  
 Op dit moment is Alvin werkzaam als sportinstructeur bij defensie. Hij heeft op deze manier van zijn passie zijn beroep gemaakt. Daarnaast is hij vanaf 2014 werkzaam als bootcamp instructeur. Het opleiden en individueel trainen van mensen behoort tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Het coachen en werken met mensen om een gezondere en fittere levenswijze na te streven vindt hij erg leuk. Juist omdat hij werkt met verschillende leeftijden en doelgroepen blijft het behalen van de gestelde doelen iedere keer een nieuwe uitdaging voor hem.  
  
 Zijn doel van een bootcamp training is: de deelnemers op een verantwoorde manier te laten bewegen op een passend niveau, waarbij plezier centraal staat. Daarbij draagt hij graag zijn enthousiasme en motivatie over op de deelnemers.
 Door zijn opgedane ervaringen, de door hem ontwikkelde kernkwaliteiten bij defensie en zijn passie voor sport ontdekte Alvin dat bootcamp goed bij hem past. Dit resulteerde in januari 2019 in de oprichting van All Fit Bootcamp. 

bootcamp hoorn
All Fit Bootcamp
bootcamp hoorn