Wat is All Fit Bootcamp

All Fit Bootcamp is een gezellige intensieve training in de buitenlucht onder begeleiding van een ervaren trainer waarbij conditie- en krachtoefeningen worden gecombineerd. Hierdoor wordt er effectief gewerkt aan fitheid, een betere conditie, versterking van spierkracht, een strakker lichaam, vetverbranding en je ervaart een energiek gevoel.
 
 De bootcamptrainingen bestaan uit hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen. Door onder andere het gebruik van het eigen lichaamsgewicht, bankjes, traptreden, hekwerken en andere objecten die zich in de buitenlucht bevinden, wordt de omgeving waarin de training plaatsvindt volledig benut. Daarnaast zorgt de trainer er geregeld voor dat er tijdens de bootcamptraining materialen beschikbaar zijn zoals touwen, zandzakken, dumbels en kettebels. Hierdoor krijgt elke training een andere uitdagende invulling.
 
 All Fit Bootcamp is geschikt voor iedereen, ongeacht de leeftijd en/of het fitheidsniveau. De trainer kan voor elke oefening variaties bedenken waardoor een ieder op zijn eigen niveau kan trainen. Het is voor All Fit Bootcamp van groot belang dat de deelnemers plezier ervaren tijdens de trainingen. 
 In groepsverband en/of onder begeleiding sporten is gezellig, geeft stimulans en extra motivatie om net die ene stap verder te zetten.
 
 Kortom, All Fit Bootcamp is allround en de basis voor een ideale work-out met gegarandeerd resultaat!

Bootcamp Hoorn Schellinkhout buitensporten all fit bootcamp

Trainer Alvin

Onder de leiding van trainer Alvin zul je worden voorzien van een afwisselende en uitdagende bootcamp les. 
 Al van jongs af aan is Alvin een gepassioneerd sporter en is hij fanatiek bezig met het beoefenen van sporten als hardlopen, kickboksen, voetbalen en (outdoor) fitness. Ook binnen zijn werkgebied is sport een belangrijk element. 
 Sinds oktober 2005 is Alvin werkzaam bij Defensie. Hij is begonnen bij de infanterie van de Koninklijke Landmacht. Bij de infanterie wordt er zowel fysiek als mentaal veel van iemand gevraagd. De infanterie heeft hem veel geleerd over doorzettingsvermogen, discipline, verantwoordelijkheid en kameraadschap. Tijdens zijn loopbaan kwam hij veelvuldig in aanraking met verschillende vormen van  “buiten sporten”, wat hem erg aansprak.
  
 Op dit moment is Alvin werkzaam als sportinstructeur bij defensie. Hij heeft op deze manier van zijn passie zijn beroep gemaakt. Naast zijn ervaring bij defensie heeft hij in juni 2020 zijn diploma MBO niveau 4 sport- en bewegingscoördinator aan het CIOS behaald. 
Vanaf 2014 is hij naast zijn functie bij defensie werkzaam als bootcamp instructeur. Het opleiden en individueel trainen van mensen behoort tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Het coachen en werken met mensen om een gezondere en fittere levenswijze na te streven vindt hij erg leuk. Juist omdat hij werkt met verschillende leeftijden en doelgroepen blijft het behalen van de gestelde doelen iedere keer een nieuwe uitdaging voor hem.  
In juni 2020 heeft Alvin zijn diploma MBO niveau 4 sportinstructeur behaald.
  
 Zijn doel van een bootcamp training is: de deelnemers op een verantwoorde manier te laten bewegen op een passend niveau, waarbij plezier centraal staat. Daarbij draagt hij graag zijn enthousiasme en motivatie over op de deelnemers.
 Door zijn opgedane ervaringen, de door hem ontwikkelde kernkwaliteiten bij defensie en zijn passie voor sport ontdekte Alvin dat bootcamp goed bij hem past. Dit resulteerde in januari 2019 in de oprichting van All Fit Bootcamp. 

Buitensporten Hoorn Bootcamp all fit bootcamp instructeur
bootcamp all fit bootcamp Hoorn Schellinkhout buitensporten
bootcamp all fit bootcamp Hoorn Schellinkhout buitensporten personal training

Trainer Niels

Trainer Niels zorgt voor gezellige en uitdagende bootcamp trainingen waarbij hij de deelnemers motiveert en aanmoedigt om het uiterste uit zichzelf te halen. 

Naast het geven van bootcamp trainingen voor All Fit Bootcamp is Niels werkzaam als verpleegkundige op de acute opname afdeling in het ziekenhuis van Alkmaar.  Een zwaar en intensief beroep en daarom vindt hij het belangrijk om fysiek een goede conditie te hebben. 
Sporten en buiten trainen geeft hem een goede mentale boost. Door te bootcampen en het verzorgen van de bootcamp trainingen gaat hij zowel geestelijk als lichamelijk gezond naar zijn werk.

Sport is altijd al een belangrijk element in Niels zijn leven geweest. Voor zijn huidige werk in het ziekenhuis heeft hij een sportopleiding gevolgd die hij met goed resultaat heeft afgerond. Ook daarna is hij altijd veel met sport bezig geweest.

 Zijn doel voor een bootcamp training is: de deelnemers motiveren om te werken aan een gezonde leefstijl en uit te dagen een hoger sportniveau te behalen.

All Fit Bootcamp Bootcamp Hoorn
bootcamp all fit bootcamp Hoorn Schellinkhout buitensporten
Noord Holland Bootcamp Hoorn Schellinkhout Sporten

Trainer Stephanie

Trainer Stephanie zorgt voor gezelligheid en motivatie bij de deelnemers tijdens een bootcamp training. Daarnaast vindt zij het belangrijk dat elke deelnemer geniet van het trainingsmoment in de buitenlucht.

Stephanie was ruim acht jaar lang fanatiek bootcamper voordat zij zich als trainer bij All Fit Bootcamp aansloot.
Ze is dagelijks bezig met een gezonde lifestyle en daar is bootcamp een belangrijk onderdeel van geworden.
Daarnaast volgde zij zwem-, fiets- en looptrainingen ter voorbereiding op een triathlon en doet zij regelmatig mee mee aan mud- en obstacle runs.

Aangezien Stephanie een bouwkundige achtergrond heeft, begon zij begin 2020 vol enthousiasme aan een pittige interne opleiding bij All Fit Bootcamp tot trainer. Vervolgens heeft zijn in augustus 2020 de AALO Bootcamp Instructeur opleiding gevolgd en beide opleidingen heeft zij met goed gevolg afgerond.
Met veel plezier starte zij aan het avontuur om haar passie voor bootcamp en de vrijheid van buiten trainen in verschillende omgevingen door te geven aan de All Fit Bootcamp deelnemers.


All fit bootcamp Hoorn Julianapark
Bootcamp Hoorn All fit bootcamp
All fit bootcamp Hoorn